Estàndards de la Rumba Catalana és el primer llibre de partitures dedicat exclusivament a la rumba catalana. Reuneix les transcripcions musicals i lletrístiques de peces clàssiques i representatives del gènere.

En aquest web oferim informació addicional sobre la iniciativa i sobre les cançons transcrites i publicades fins ara. Incloem també enllaços amb els àudios en què s’han basat les transcripcions (a través de diferents plataformes i aplicacions de reproducció de música on-line).

Per raons de drets d’autoria, no estem autoritzats a penjar les partitures, però podeu aconseguir el llibre en paper:

- a través dels punts de distribució autoritzats;

- via internet;

- amb la revista SONS DE LA MEDITERRÀNIA núm. 25 (novembre-desembre 2011) [format de butxaca DIN A5];

- contactant-nos a info@forcat.org i us el farem arribar.

 

Podeu trobar llistes de reproducció amb les cançons d’Estàndards de la Rumba Catalana. Volum 1 a les següents plataformes on-line de reproducció de música.
Descarregueu-vos-les clicant sobre les icones:

 

goear 

* Falten els temes: 03. Marcha (Ramunet); 05. El Mig Amic (Peret); 17. Señor Cura (Estrellas de Gracia / Sabor de Gràcia); 19. Las Tres Marías (Chango / Patriarcas de la Rumba); 24. Tu pañuelo verde (Chacho)

 

You Tube

* Falten els temes: 02. Gitanitos y morenos (Gato Pérez); 03. Marcha (Ramunet); 12. Levántate (El Pescadilla); 24. Tu pañuelo verde (Chacho)

 

spotify

* Falten els temes: 14. Achilipú (Dolores Vargas “La Terremoto”); 24. Tu pañuelo verde (Chacho)

 

Grooveshark 

* Falten els temes: 03. Marcha (Ramunet); 15. Sota la palmera (Ai Ai Ai); 18. El garrotín –arrumbat- (popular / Patriarcas de la Rumba); 19. Las Tres Marías (Chango / Patriarcas de la Rumba); 23. Volando voy (Kiko Veneno); 24. Tu pañuelo verde (Chacho)

 

 

També hi ha llistes amb d’altres versions dels mateixos temes i amb d’altres temes citats als textos del cançoner però no transcrits:

 

goear
You Tube
spotify
 
Grooveshark

 

 

 

Diada de la Rumba

Desenvolupament web: WEBfine